Endüstriyel Su Arıtma Cihazı

Yazar Tarih 16 Ağustos 2015

Endüstriyel Su Arıtma Cihazı

Endüstriyel Su Arıtma Cihazı

Okcel su arıtma olarak su arıtma sektöründe uzun zaman hizmet vermekteyiz. Hayatımızda suyun önemi büyük ölçüde olduğu için kullandığımız suya dikkat etmeliyiz. Değişen iklim şartları,Küresel ısınma, sanayileşme ve kalabalık dünya nüfusu suya olan ihtiyacı iyiden iyiye arttırmıştır. Bu ihtiyaçlara göre gelişen teknoloji ile deniz suyu bile arıtılır hale getirilmiş içmek için kullanılmaktadır. Okcel su arıtma olarak su arıtma konusunda kendimizi geliştirerek müşterilerimize daha iyi hizmet sunmayı prensip haline getirdik ve bu alanda bir çok projeye imza attık. Bir çok büyük firmayla çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. Endüstriyel su arıtma alanında olduğumuz gibi evsel su arıtma alanında da tezgah altı ve tezgah üstü ürün satışımızla da hizmet vermekteyiz. Endüstriyel su arıtma alanında yaptığımız hizmetler

Filtrasyon sistemi

Filtrasyon sistemi sudaki kaba tortu ve partikülleri tutmak için kullanılan minerallerin belirli bir sıralama ile doldurularak elektronik bir walf sayesinde kontrol edilerek kendine yıkayarak yenileyebilen bir sistemdir. Fabrikalarda, Büyük sitelerde,iş yerlerinde,otellerde , okullarda vs. bir çok alanda kullanılır.

Yumuşatma sistemi

Yumuşatma sistemi sudaki kireçi almak için kullanılır. Suda bulunan kalsiyum magnezyum mineralleri birleşerek kireçi oluşturur. Buda günlük yaşamımızda kullandığımız çamaşır makinesi,bulaşık makinesi,kombi,tesisatta kullanılan borularda korozyana sebep olur. Bu da ekstra sizin için maliyet demektir. Çamaşır ve bulaşık için ekstra deterjan kullanımı,kombi için iç aksamda bulunan parçaların sürekli yenilenmesi,tesisat içinse dolaşım yapamayan suyun ısı vermemesi ve gaz tüketimin fazla olması. Yumuşak su sadece bu alanlarda kullanılmamakta banyoda,bulaşıkta ,yemek ve çay yapımında suyun kaynama süresini azaltıp yakıttanda tasarruf sağlamanızı sağlar. Yani yumuşak su hayatımız için önemlidir. bu yüzden evinize,villanıza,oturduğunuz siteye,okuduğunuz okula,işlettiğiniz cafe veya restorant ta mutlaka kurdurmanız gereken bir sistemdir.

0506 787 56 06
0212 438 43 99

Endüstriyel Su Arıtma Cihazı

Bir Cevap Yazın